Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 23rd November 2020

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today

Flipkart is back with an exciting offering where registered users can play simple general knowledge-based fakes or not quiz and win exciting prizes like super coins, gift vouchers, etc. But here you have to answer all the questions correctly. If you answered all the questions correctly, you can earn free gift vouchers, super coins, and many more which will be used while shopping on the Flipkart platform.

This Flipkart Fake or Not Quiz runs regularly, so you can play regularly to improve your chances of winning.

Flipkart Fake Or Not Answers Prize

  • 100 Winners Get 1000 Flipkart Gift Vouchers
  • 3000 Winners Get Rs 50 Flipkart Gift Vouchers
  • Other Winners Get Free 25 Or 20 Or 10 or 5 Super coins

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz?

If you would like to play Flipkart Fake or Not Quiz, just download the Flipkart app and follow the simple steps below.

  • Login to your Flipkart Account from a mobile device.
  • From the Flipkart app, click on the video section. You can see the video option from the footer menu beside of Games button.
  • Click on Flipkart Fake or Not Video.
  • Click on Start Video and to give the correct answers you need to watch till the end of the section.
  • After watching the videos you will be asked 5 questions.
  • Answer all the questions correctly and win guaranteed gifts.

Check Your Eligibility Before Going To Participate In Flipkart Fake or Not Quiz

  • Participants must be at least 18 years of age.
  • Must have a valid and verified Flipkart account.
  • The Flipkart Daily Quiz is available only on the mobile app and not through the web version of the platform.
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and can be viewed under the Gems / Awards section in the app.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 23rd November 2020

1) Bihar’s Population Is More Than England
Answer: Not Fake

2) Virender Sehwag Scored Fastest Century in Test Cricket
Answer: Fake

3) The Heart Can Not Get Cancer
Answer: Fake

4) There’s a Species of Bird That Can Hold 10 Litre of Water in Its Bill
Answer: Not Fake

5) Indian National Science Day Is Celebrated in the Anniversary of Pokhran Nuclear Blasts
Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 22nd November 2020

1) You cannot estimate a tree’s age by cutting it down and counting its rings?

Answer: FAKE

2) A 10 year old swam from Sri Lanka to India?

Answer: NOT FAKE

3) A.I mistook a football referee’s bald head for a Football?

Answer: NOT FAKE

4) The only Brahma temple in India is located in Pushkar?

Answer: FAKE

5) A bank accepts food items as collateral?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 21st November 2020

1) Chillies are used to make lipstick.
Answer: Not Fake

2) The 2011 I.C.C. WC India-Pakistan match is the most-watched TV event of all time.
Answer: Fake

3) Iceland imports ice from other countries.
Answer: Not Fake

4) The largest funeral gathering in history was for Mahatma Gandhi.
Answer: Fake

5) Teddy bears are named after American president Theodore Roosevelt.
Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 20th November 2020

1) A mobile phone has more bacteria than a toilet seat

Answer: Not Fake

2) Mahindra Scorpio was named after Anand Mahindra’s zodiac sign

Answer: Fake

3) A college in Indonesia accepts coconuts as tuition fees

Answer: Not Fake

4) A pre-schooler made a Guinness World record for identifying 50 cartoon characters in 1 minute

Answer: Not Fake

5) Natural honey cannot get spoilt

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 19th November 2020

1) 19th November is celebrated as international man’s day

Answer: Not Fake

2) A town in Kerala has more than 400 pairs of twins

Answer: Not Fake

3) Wearing face masks for a long time can cause bacterial pneumonia

Answer: Fake

4) The baby shark song is the most viewed video in youtube

Answer: Not Fake

5) Titan watches were co-founded by Tamil Nadu Government

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 18th November 2020

1) Orange Gets Its Name from the Colour
Answer: Fake

2) Cricketer Irfan Pathan Is Set to Debut in a Movie
Answer: Not Fake

3) Bluetooth Technology Is Named After a Person
Answer: Not Fake

4) Ganga River Originates from Kashmir
Answer: Fake

5) Saudi Arabia Has Worlds Largest Oil Reserves
Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 17th November 2020

1) The International Space Station has been occupied by humans for 20 years.

Answer 1: Not Fake

2) Coca-Cola is selling a helium-carbonated version of Coke that will change your voice.

Answer 2: Fake

3) No party has won over 50% of the vote in the Indian general election.

Answer 3: Not Fake

4) The first Harry Potter book is the most sold book in history.

Answer 4: Fake

5) Sachin Tendulkar was the first cricketer declared out by the third umpire.

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 16th November 2020

1) Bhutan measures happiness over Gross Domestic Product
Answer: Not Fake

2) The Hamburger is named after the city Hamburg
Answer: Not Fake

3) Doordarshan started colour broadcast to cover Kumbh mela
Answer: Fake

4) Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai was once a hospital
Answer: Not Fake

5) A world record for lighting most Diwali lamps was made in Ayodha
Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 15th November 2020


1) Mukesh Ambanis Antilla Is the Worlds Most Expensive Private Residence

Answer: Not Fake

2) Indira Gandhi Was the First Woman Prime Minister of a Country in the World

Answer: Fake

3) Samsung Paid 1 Billion Dollar to Apple

Answer: Fake

4) Hanuman and Bhim Have Same Father

Answer: Not Fake

5) Women Were Not Allowed to Run Marathons

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 14th November 2020

1) Redbus was started after its founder couldn’t get bus for returning to home during Diwali

Answer: Not Fake

2) The city of Nashik is named so because Laxman cut Surpanakha’s nose there

Answer: Not Fake

3) Bharat and Lakshman were twin brothers

Answer: Fake

4) Height of Himalayas is increasing every year

Answer: Not Fake

5) Nehru jacket was so famous that Sean Connery wore it as James bond

Answer: Not Fake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top